marți, 9 septembrie 2014

Telefoane

Deștepte. Pentru că dacă ai un telefon deștept, măcar din motivul să nu fii în urmă cu moda, să folosim niște aplicații cum trebuie.
1. Runtastic Pro - că o folosesc la mișcare. Are o grămadă de activități pe care le monitorizează: snowboarding, kayaking, baseball, golfing, pilates, soocer, running, mountain biking, rock climbing. Monitorizează efortul, caloriile consumate și deshidratarea. Că-i bine să bei doi litri de lichide pe zi, dar în mod normal nu e aceiași cantitate pentru fiecare om ci-i în funcție de greutate, înălțime etc. Partea proastă e că are funcție de localizare prin GPS și cam știe lumea pe unde ai fost dacă se uită în telefonul tău. Partea bună e că pe faleza gălățeană nu prea prinde satelitul, probabil din cauza viitorului război cu rușii, și poți să-ți duci amanta acolo fără să te repereze nimeni.
2. Sleep as Android - pentru sforăituri. Monitorizează somnul, înregistrează zgomotele din timpul nopții, îți spune cât sforăi, scoate un zgomoțel insesizabil să te oprești din sforăit, studiază cât timp e creierul în starea de somn adânc și cu un alt sunet, te scoate de-acolo dacă exagerezi. Am renunțat la funcții când am descoperit că sforăi doar 5 minute pe noapte, iar somnul adânc este în nivelul normal. Partea bună e că înregistrează sunete, dai Monitorizare somn, lași telefonul, te duci șă te piși și afli ce vorbesc oamenii la băutură în lipsa ta. Material de fun pentru a doua zi.
3. Wikipedia - că n-am memorie de elefant și nici nu vreau, că asta duce la fire albe, căderea părului și încă nu vreau să folosesc vopsele.
4. Osmino Wifi - că-ți găsește toate rețelele wifi fără parolă din oraș când treci pe lângă ele. Practic, ai net moca tot timpul. Util, asta în cazul în care-ți funcționează corect alertele de mail, facebook, twitter etc.
5. Ptitchef - deși m-aș lăuda că gătesc, tot timpul parcă ai mânca ceva diferit. Multe rețete rapide de 20 de minute, ceva mai repede decât o comandă la pizza, care-i posibil să-ți ajungă și rece dacă au prea multe comenzi.

Așa că, atunci când nu suntem suficient de inteligenți, e bine să folosim măcar telefoane deștepte.

Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu